beleef de statendam

De sfeervolle Statendam telt vier dekken, waaronder een heerlijk zonnedek. Hier vindt u altijd een plekje (in de zon of de schaduw) om wat te drinken, te lezen of zomaar weg te dromen. Op een hoogte van zeven meter boven de waterlijn geniet u van het fantastische uitzicht.

Het schip is uiterst sfeervol ingericht en beschikt over tal van faciliteiten die voor een onvergetelijke reis zorgen. Terwijl het indrukwekkende landschap aan u voorbijtrekt, slaat u een balletje op de putting green, zet u de spieren aan het werk op het fitnessdek of trekt u een baantje in het verwarmde zwembad.

 

Statendam 24   Statendam 14   Statendam slideshow 05

 

Ook de inwendige mens wordt tijdens een verblijf op de Statendam goed verzorgd. Ontbijt en lunch bieden wij aan als uitgebreid en steeds wisselend buffet en het diner (een keuzemenu) serveren wij aan tafel in ons unieke panoramarestaurant.

Iedere reis staan er verschillende themadiners op het programma. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Duitse diner, waarbij wij u laten proeven van heerlijke Duitse gerechten? Een groot succes is ook altijd de Indonesische avond met verrukkelijke hapjes in een oosterse ambiance. En over het traditionele, maar spectaculaire Captains Dinner wordt steevast nog lang nagepraat.

 

Beleef-de-Statendam_x1_300x200   Beleef-de-Statendam_x2_300x200   Beleef-de-Statendam_x5_300x200

Beleef-de-Statendam_x6_300x200   Beleef-de-Statendam_x7_300x200   Beleef-de-Statendam_x8_300x200

Beleef-de-Statendam_x9_300x200