Beleef de Statendam

De sfeervolle Statendam telt vier dekken, waaronder een heerlijk zonnedek. Hier vindt u altijd een plekje (in de zon of de schaduw) om wat te drinken, te lezen of zomaar weg te dromen. Op een hoogte van zeven meter boven de waterlijn geniet u van het fantastische uitzicht.

Het schip is uiterst sfeervol ingericht en beschikt over tal van faciliteiten die voor een onvergetelijke reis zorgen. Terwijl het indrukwekkende landschap aan u voorbijtrekt, zet u de spieren aan het werk op het fitnessdek of trekt u een baantje in het verwarmde zwembad.Ook de inwendige mens wordt tijdens een verblijf op de Statendam goed verzorgd. Ontbijt en lunch bieden wij aan als uitgebreid en steeds wisselend buffet en het diner (een keuzemenu) serveren wij aan tafel in ons unieke panoramarestaurant.

Iedere reis staan er verschillende themadiners op het programma. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Duitse diner, waarbij wij u laten proeven van heerlijke Duitse gerechten? Een groot succes is ook altijd de Indonesische avond met verrukkelijke hapjes in een oosterse ambiance. En over het traditionele, maar spectaculaire Captains Dinner wordt steevast nog lang nagepraat.

Verwarmd zwembad

Sfeervolle bar

Schaakspel zonnedek

Restaurant

Indonesische avond

Buffet

Statendam by night

Buffet

Lounge

Restaurant

Aan de kade

Restaurant